Saturday, July 4, 2009

Cret

Assalamualaikum WBT

Da lame tak update pasal diri aku sendirik. Dok citer pasal politik, PPSMI, MJ dsb... Aku pon da naik muak gak kadang2... mual pon ada. Ni haa... yang tgh hot sekarang pasal video bertajuk 'perempuan puaka'. Pasal apa, camne nak cari video tu... haa... lu pikirlah sendiri... aku x nak dikaitkan dengan sebarang fitnah . Bohsan plak aku kat kampus nih... dulu ada je aktiviti aku ujung minggu... tapi sem ni, ngadap comp je lah aku ... g mana2 pon sowang2 jek... haih...

But.. let by gone be by gone... sabo le... da nak abes dah... tapi aku hepi je... sampai telompat2...huu

Jadi untuk menghilangkan kebosanang aku ... aku pon bersetuju untuk main bola padang balik... aku rasa cam da malas since kasut bola da tade dan aku pon bukan berbakat sgt pong... Las2 aku pon setuju jgk la. Aku pon beli la... kasut adidas questra nih.. masa try kat kedai sedap jerk... tapi bila pakai wat main ari tu... cam kureng laa plak... mayb sebab da besa pakai Lotto kot... tapi besa la, perubahan perlukan masa... kan3... 1st march spirulina mng 3-2, ptg ni aku ada 2nd match lak... friendly jerk... Tapi sayang match liga lawan Fire&Flames ta dapat g sebab aku ada kuiz Espana.



2-3 minggu aku kat sini... aku berjaya menjadi pendengar yang baik... ingat senang? beban jgk woo sket2... tapi aku rileks je... maintain... mungkin orang cepat selesa ngan aku kot... senang nak kongsi cerita... aku pon layan je la... aku tolong la yang mana mampu

Tapi yang ni aku hot sket ... aku pegi la MPH alamanda 1hb aritu... dengan semangatnya nak beli Maryamah Kaprov... sekali tade... kuciwa3.... ble aku search kat dia pny database... tajuk kuar tapi kuatiti 0. Aku tny brader tu... da sold out ke? Brader tu pon tak tahu... Jadi mungkin mggu dpn la kot... kan3... sabo3

24 comments:

aNfaLafNa said...

ape la brader tuh.ish2~
sabo ye..nnt sampai la buku tuh kat mph alamanda.hee~:D

p/s: sian.dh xder org nk teman gi jln2 eyh? >:) :p

fauzan said...

e2 laa... seb baik brader tu cam muka keje part tyme jek kat c2... so ta ley mara dia :D

tak tahan nih nak baca buku tu... lama kot tggu :(

p/s:aah... kesian3 (baca dgn gaya ipin)... sume pon dok jauh :((

aNfaLafNa said...

bajet betul je teka brader tuh keje part time.ntah2 baru keje ke?:p

sabo2~

p/s: elee..tip03(gaya upin ipin jugak)...sowang je kan yg jauhhhh :p

fauzan said...

ntah lah... keje part tyme ke baru keje ke sama je... muka blur je brader tuh... hu3...

sampai ble mahu ku tahan 'k'erasaan ini... sob3

p/s: mana ada tipu... sume tade kat CJ (baca dengan gaya opah)... Anfal x dtg melawat pong (kata dkt) :(

nik said...

nnt g cari lg yer buku tu..
baca abes, then post kat sy :D


p/s: cian yer?? ada aku kesah??(baca ngan gaya azwan ali) >:)

fauzan said...

huuu... pos ye... bole jer :D

p/s: ishk... e2 sude kategori kejam (baca gdn gaya org nak nages) :(

nik said...

ok2..sy tgu..slalu2 laa g mph.
x pon, ckp jer kat brader tuh, bila dah sampai contack kamu.
rasanya leh jer book siap2.hehe

p/s: x der laa kejam, ok2 jer (ala ucuk2, nak nages yer?? ada aku kesah?? >:) )

fauzan said...

hu3... ta pe2... nnt saya g lagi :D

p/s: lohh kejam kot (saya baca ayat awak ngan gaya kak ros) :P

aNfaLafNa said...

nik~
seriyes.yg 'ada aku kesah' tuh lwk gler ok.haha.*gelak guling2* :p

ececece~
so sweeeett(bace gaye mina) la korunk nih.*wInk*wiNk* :D

fauzan said...

lawak pulak cik anfal neyh... nak kena nih budak ini :P

iye ker?? mina bace gaye cmne ye?? ta ley imagine la :D

nik said...

ada ker org tuh nk marah..
lawak kan anfal kan?? :D

x der nyer sweeet3 (bc ngan gaya nk bebel kat mina).

fauzan said...

sape yg x marah 2? Raja mmg penyabar... kan3 :D

kalau baca ngan gaya nak bebel kat mina msst la sweeeetttt... :P kan3

nik said...

sengal.

fauzan said...

hik3... sengal gigi ke camne tu? :P

aNfaLafNa said...

nik~
hee~haah..lawak2.. :p

ecece raja... :-> ;)

fauzan said...

ecece... anfal :D

buat muka kiut plak :P

nik said...

x sengal gg pon..
tp tu arr, nk g jumpa dentist x jd2 agi..hehe

anfal wat muka kiut??
hurmm...
kiut3 (bc gy ipin :D)

fauzan said...

hu3... cpt2... jumpa dentist... cek gg :D

p/s : yelah tu :P (baca gaya mina)
p/ss : mina tahu ke kte dok ngumpat dia kat sini?

aNfaLafNa said...

nik saket gg ke?

raja~
mane ader anfal wat muke kiut :p

p/s:eyh?kiter ader ngumpat mina ke kat cnie?xder2..mane ade..hee~:D :p

fauzan said...

e2lah... nik ada sakit gg ke? kena g cek doktor tuh :D

anfal ~ iye ke tade? :p

p/s: eik... tapi ngape nama mina ada skali :))

nik said...

mana ada sakit gg..
x cakit pon..
itu propaganda raja semata2..


p/s: ntah saper laa tu yg sebut nama mina dulu :P
p/ss: sy slaku ex-rumate dia (tb2 ngaku,ntah ada kaitan x :P) x per3, mina x der internet. ntah bilaa laa dia nk bc sumer nih >:)

fauzan said...

eh2... iye ke saya wat propaganda? Huu... tidak2... tidak sama sekali :D

p/s: ntah sape ntah... raja ke? (buat muka blur mina:D)
p/ss: mina tade tenet eyh... wah... bagus3... >:D

n[I]k said...

itu biasa berlaku..org yg wat propaganda x pnah nk ngaku salah.. point kat org lain jerk..


p/s:insaflah wahai ahmad
p/ss: no phone dia dm hp satu agi..nnt msg kc no dia. nk report :P dunia d hujung jari~~

fauzan said...

eik... iye ke cengitu? :D

p/s: insaf3 (gaya ipin ye)
p/ss: kalau setakat mina... tak brape cuak ah >:))