Friday, July 17, 2009

Wallpaper

Assalamualaikum WBT

My wallpaper collection :D

[click on the picture to enlarge]




16 comments:

aNfaLafNa said...

cumil je~:D

fauzan said...

apa yg cumil? raja ke ?

:"> [blushing]

aNfaLafNa said...

hahaha.busuk arr!
wallpaper tuh aa :p

fauzan said...

laa... wallpaper tu ke? Igtkan raja... baru nak perasan :P

minat yg mana? :D

aNfaLafNa said...

1..2..3..:)

p/s:nik cumil!;;)

fauzan said...

yg kucing tu x cun ke?

p/s: nik je ke? :(

ZaCKuaL said...

yg kucing paling comel..ngeh2x..
paling x minat yg atas skli sbb warna pink..hahah..:P...

p/s-hahah..jgn perasan comel arr..wahaha..

~mmmeeeooowww~

fauzan said...

ko mmg r... asal ada kucing je comel :P

aku minat apa pink... warna gafah kot :))

p/s : x comey ke? ko jgn lupa apa ustaz shari ckp :D

aNfaLafNa said...

sume cumil je tp 1,2,3 cumil lebih :)

p/s:haah.nik je..xley puji raja.nnt prasan.lebey2!haha :p

fauzan said...

btol2... nnt raja update lg kalu ada wallpaper lawa2... ye

p/s : xde la nak perasan pon... sbb da perasan lama dah >:))

Anonymous said...

haahah...yer arr..kucing sgt2 comel kot..ngee~..

ahaks..blah arr..minat warna pink..x pernah pun aku tgk hang ada simpan @ pakai apa2 yg warna pink..wahahah...



p/s- ceh..yer arr smpai langsuir pun minat kat hang...hahaha..



~mmmeeeooowww~

fauzan said...

Ni apa pasai pki anonymous ni?

comel la jgk... sket2 :P

iye ke tade? Aku minat je tapi ta penah tunjuk :))

p/s : langsuir pon boley :D tp seram jgk la sket2

nik said...

kucing tu x comel!
cam gedik jer lebey~~

yg ros tuh lagi cumil ngan yg 3 :D

tp dlm byk2 tu, cam sy lagi cumil~~ ;;)


p/s: nik memang cumil..amin.. (thanks kawan2 kerana doa.. :D )

fauzan said...

ha3... sumer pon comel...

gambar2 tu... tuan pny blog pon skali laa :D

p/s: amin... sume pon comel kan... kan3... Anfal pon comel, zack lagi comel... muahahahaha :))

aNfaLafNa said...

nik~
bt0l.kucing tuh x cumil tp cam bwat2 cumil..:p

raja~
xley2..tuan punye blog x termasuk skali..haha :p

p/s:hehe..nik2..awk mmg cumil.gelagat awk pun cumil je ;) :p

fauzan said...

dah nama pon kucing ~~ mmg ia akan buat2 cumil la kan :P

loh... x ley ke? Kira nya pembaca blog ni je la yg leh masuk list cumil?

p/s: cumil3 [baca dgn gaya ipin]