Sunday, September 13, 2009

Minggu Keputeraan

Assalamualaikum WBT

11 September lepas merupakan hari keputeraan raja ahmad fauzan. Nges3. Aku dah umumkan cuti kat facebook dah. Korang amik cuti x? Muahahaha. Besaday aku tahun ni kureng best sebab dihimpit oleh midterm dan assignment. Letih jugak la kan. Berkat bulan pose ni, alhamdullilah, aku dapat wat dengan baik.

Besday aku cam biasa ah, disambut dengan wish-wish dari mulut sendiri, sms atau melalui facebook, email dan jugak blog ini. Terima kasih ye kepada sapa-sapa yang wish tu ye. Kadang-kadang tu tak sempat nak reply balik wish-wish tu sbb terlepas pandang ataupun sibuk buat preparation utk presentation. Jumaat petang, tyme nak berbuka tu, dapatlah sepotong kek secret recepi dari shuhada & wani. Time kasih3. Pastu sahur hari sabtu tu, budak-budak srm kuar bersahur bersama kat SK. Ada dalam 28 orang join skali. Alan dan Song pon ada. Huuu. Pastu dapatlah kenal budak-budak baru cam si fyht n lain2. Bagus2. Tgh syok dok makan nasi goreng papa jo, pijie n rome bwk kek. Dapat laaa lagi sebijik. Kongsi kek ngan aniswarni yang menyambut besday dia pada 13 September. Mekasih ye SRM. Pastu smalam, aku, zack, kaer n rahimi p makan kat bangi. Melantak tak hengat punya. :P


Kesimpulannya, minggu lepas aku teramat penat, menolong ustaz untuk iftar perdana staff. Pastu exam, presentation dan exam. Pastu ada sedikit2 komitmen lain yang aku kena penuhi. Tapi semua dah lepas, jadi kena la make full utilize this last days of ramadhan. Pasni nak g program berbuka puasa bersama anak yatim, 'lambaian kasih'.

4 comments:

fYth said...

aish,,bangga msuk gak dlm blog mr raja=)
happy belated birthday..
smoga pnjang umur n murah murah rezeki=)
hoorey.!

fauzan said...

ha3... no hal lah
nnt masuk lg ye :P
mekaseh2... semoga kamu pun panjang umur :)

aNfaLafNa said...

:)

p/s: sambut besday manyak kali = double tue dr anfal.yeay!
p/s2: submissi0n assgnmnt ade bape byk lagi pakcik?:p

fauzan said...

:D

p/s: 2 kali kew? Anfal sde sambut sama pong :))
p/s2: da abeh dahhhh... yeshhhh... rayo2\(^_^)/