Thursday, December 24, 2009

0 Comments
Posted in Arrangement, Art, Business

Fantasy

Assalamualaikum WBT

Dah la nama blog Sang Pemimpi, pastu tajuk entry Fantasy2 pulak. Kuat btol aku berangan neyh. Tapi xpe. Oleh kerana aku sudah abes exam dan tgh duduk goyang lutut [tak berapa nak goyang sebenarnya, sebab kena buat fyp], aku nak melalut sket ah kat blog aku neyh. Jangan marah aaa [nnt kena jual]. Al kisahnya, aku bangun la dipagi hari, yakni pada hari telah habis exam. Dengan rasa malas-malas [aku rasa sebab hari tu Hari Malas Sedunia kot], aku pon bukak la Fantasy Premier League. Seronok main menda ni. Korang cuba la [klik sini]. Rupa-rupanya aku terpilih untuk main cup. Hanya 1 juta++ daripada 2 juta++ pemain sahaja yang dipilih dari seluruh planet marikh dunia. Rupa-rupanya minggu lepas aku dah start dah. Tak perasan pon. Lawan orang Malaysia gak. Nama team dia ManU_pdrm kot. Dan aku beroleh kemenangan pertama. Ngee. Dah la dengan penyokong ManU. Lagi la aku syuke (^0^)v.

Round minggu ni aku kena lawan pemain dari Wales, nama team dia bukan cinta biasa Nasty's Kop. Penyokong Liverpool lak.

Dan mengikut statistik. Nasib aku memang tak baik ah kan. Dia no 1 kot setiap league yang dia join. Aku punya kedudukan agak banyak angka la kan. Takpe, kita tengok points minggu neyh. Pantang Melayu berundur sebelum kalah =)

Wednesday, December 16, 2009

0 Comments
Posted in Arrangement, Art, Business

Forum: Analisis Pemikiran Dakwah dan Politik TGNA

Assalamualaikum WBT



Ni. Annual Bakri pon ado. Aku pon tak pernah dengar dia berceramah. =)
Sapo2 yang free. leh la poie =P
Orang-orang Bangi ni lagi mantop wat event dari budak-budak MMU. Ada je program diaorang.

Tuesday, December 15, 2009

0 Comments
Posted in Arrangement, Art, Business

Listen people

Assalamualaikum WBT

Once, a wise man said

"Why people should listen to you, when you don't listen to them"

Tuesday, December 8, 2009

0 Comments
Posted in Arrangement, Art, Business

Diam.Pejam.Fikir

Assalamualaikum WBT

Diam.Pejam.Fikir. Kadang-kadang itu yang kita kena buat bila dah banyak sangat bercakap. Renung balik perkataan-perkataan yang keluar dari mulut kita. Baikkah? Adakah perkataan kita telah mempermainkan perasaan orang lain?

Sekinar 2

SRM Binding @ PD


p/s: credit to Stephen to all these lovely pictures.