Wednesday, September 1, 2010

Tak Boleh Masuk Masjid?

Assalamualaikum WBT

Gelak jo tengok gambar ni ha.
Kredit kepada Tukar Tiub diatas gambar terbaek ni.
Aku malas nak komen isu ni, tapi since ado gamba ni.
Terpaksalah aku...


Aku ni bukan taraf-taraf ustaz nak komen bab-bab agama ni.
Jadi aku amik analogi mudah je.
Masa aku dok mengaji dekat area Putrajaya dlu.
Selalu jugak singgah ke Masjid Putrajaya.
Ramai je Non Muslim yang masuk ke dalam masjid tetapi mereka menutup aurat dengan memakai jubah (warna pink) yang disediakan.
Silap YB Teo: Tak tutup aurat dengan sempurna tapi dia tak tahu.
Silap Yang Pakai Baju Kuning: Tak tutup aurat dengan sempurna tapi dia tahu.

Gambar yang ni lebih kurang je ngan YB Teo pny gambar kot =))


p/s: aku keno la tutup sket bahagian mato ngan namo tu. Aib =)

0 comments: