Wednesday, September 29, 2010

Online Di Sri Melur

Assalamualaikum WBT

Hari ini seperti kebiasaan aku untuk minggu lepas dan juga minggu-minggu yang akan datang, aku bangun pukul 11. Agak-agak tak tahu nak buat apa, aku akan lajak sikit pukul 1. Hari ini aku semangat sikit, sebab aku ada misi dan motivasi baru iaitu menghabiskan buku 'Lelaki berkasut Merah' yang aku baru beli semalam. Aku bangun dalam pukul 9 gitu, gosok gigi sikit then buat roti bakar plus cheese.

Aku layan buku tu sama macam aku layan nota-nota Digital Signal Processing dulu-dulu. Tak lepas satu perkataan pun.

2 jam kemudian aku dah habiskan buku tu dari kulit ke kulit. Dem. Rm 20 punya buku aku bantai baca satu hari je. Tak puas beb. Sangap dan lapar. 1jam kemudian aku di Kedai mamak Sri Melur USJ 17 menulis entri baru. Nasib baik aku sedikit pandai untuk makan di kedai yang ada WiFi. Terima kasih aku ucapkan kepada tauke Sri Melur kerana sudi membenarkan aku online di sini.

Hujung minggu ni, kawan aku kahwin. Tahniah aku ucapkan. Cemburu gak, tapi redho saja bah.

0 comments: