Sunday, August 28, 2011

0 Comments
Posted in Arrangement, Art, Business

Iklan Raya 2011: Almari Baru

Assalamualaikum WBT

Please view this video and start appreciative your parents.


0 Comments
Posted in Arrangement, Art, Business

Ucapan Aidilfitri 2011

Assalamualaikum WBT

Dengan ini, gua mewakili diri sendiri ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri.

Gua tak nak cakap banyak, yang mana ada dosa ngan gua, cepat minta maaf.

Sekian.

Monday, August 8, 2011

0 Comments
Posted in Arrangement, Art, Business

Tak Best Langsung

Assalamualaikum WBT

Entry ni gua letak password. Pasal pe? Menda ni agak sensitif untuk sesetengah orang. Habis tu kenapa gua tulis jugak? Sebab dengan menulis hati gua jadi lega sikit sebanyak.

Nak baca jugak, sila tinggal emel di ruangan komen. Tak semua akan dapat password tu. Sorry guys.


Saturday, August 6, 2011

0 Comments
Posted in Arrangement, Art, Business

Ramadhan Di TTdI

Assalamualaikum WBT

Ramadhan tahun ni memang berbeza dengan apa yang gua lalui tahun-tahun sudah. Berbuka dan bersahur di ofis. Semua benda baru yang gua rasa. Lelah menghandle kerja dan masalah pejabat sambil berpuasa memang mencabar iman gua yang tak berapa kukuh ni.

Berbuka bersama dengan ofismate gua ni agak happening. Dia punya energy lain macam orang cakap. Sebelum tu dalam kol 4 semua muncung macam itik =p. Paling semangat bila time manager balik dan pegi bazaar Ramadhan. Semangat dia macam Malaysia layak pegi World Cup.

Jarang benar gua tinggal solat terawih berjamaah, sekarang ni baru masuk 6 Ramadhan, dah 3 kali gua solat terawih sendirian. Rasa rugi pun ada tak dapat berjamaah, tapi tak pe, janji buat, ye dak?

Pepehal pon, gua bakal merasa Aidilfitri di perantauan tahun ni. Gua ingat nak buat ucapan kat TV3 la. Boleh tak?